27/01/2012
Γ ΠΟΜΠΙΑΣ: ΠΙΤΤΑ 2012
Οι φίλοι από τα παλιά, μαθητές του ιστορικού μας Γυμνασίου Πόμπιας, μα και οι δικοί τους άνθρωποι, είπανε να ξαναβρεθούμε στο γνωστό από την περσινή γιορτή ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ του ΣΑΜΨΩΝ στην ΠΑΛΛΗΝΗ.
Όσοι μπορούν και θέλουν μιά λίγο διαφορετική συνάντηση, που μας φέρνει μνήμες από την κοινή μας αφετηρία, τις αναμνήσεις και τα βιώματα των άγγουρων χρόνων μας, η Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΝΤΩΝ Γ. ΠΟΜΠΙΑΣ, η ακούραστη Ουρανία Ρουζεράκη (210 6726841 και 69767041009) είναι έτοιμη για λεπτομερείς οδηγίες της συνάντησης.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ( 1 μμ και εξής) λοιπόν, στο ταβερνακι του ΣΑΜΨΩΝ ( μιά Κυπριακή ταβέρνα με μουσική) τις 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 στην Παλλήνη, πάρτε όσους αγαπάνε, εσας, εμάς και τον τόπο μας, και ελάτε να σεργιανίσωνμενε για λίγο στο 1960, στη δική μας εποχή έξω από το γκρίζο και θαμπό της σημερινής μας καθημερινότητας…. Καλή αντάμωση !!!

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΜΨΩΝ
(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ; ΕΔΩ !)
37.988079
23.846471
Like this:
Be the first to like this post.
Κανένα σχόλιο ακόμα.
Κανάλι RSS για τα σχόλια του άρθρου. TrackBack URI
Υποβολή σχολίου