ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

02/11/2009

ΑΚΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Filed under: Η ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ — Λεοντάριον @ 2:23 μμ

Αν η λέξη επίπεδο είναι ίδιας σημασίας με τη λέξη στάθμη, τότε αγαπητοί μου κ.κ. φιλόλογοι, αναζητώ την ισοδύναμη της έννοιας υποστάθμη λέξη, αλλά με δεύτερο συνθετικό το: επίπεδο…. Απλά, προσπαθώ να εντοπίσω το υποεπίπεδο (;)  (κάτι σαν υποστάθμη θα λέγαμε) στην οποία κινούνται σε σταθερή τροχιά τα διάφορα πολιτικά κόμματα, απαιτώντας μάλιστα από τον ανθρωπάκο (ναι εσένα ανθρωπάκο και αναγνώστη μου ! ), να έχει αδιαμαρτυρητα καρφωμένο στο μυαλό σου τα διάφορα …δημοκρατικά κόμματα, και να είναι ένας από τους πάγιους ψηφοφόρους τους:

Ι. Το μακράν πλέον απολυταρχικό-φασιστικό κόμμα, είναι χωρίς αμφιβολία το ΚΚΕ.  Ακούσατε αλήθεια ποτέ άποψη για την ηγεσία του, πως,  ποιός, γιατί, μέχρι πότε,  διάλεξε την ΠΑΠΑ – ΡΗΓΑ (Αλήθεια, τρομερό όνομα για κάποιο θαμώνα χαρτοπαιχτικής λέσχης, αμαρτία να χαραμίζεται στην ηγέτιδα ενός … φιλανθρωπικού ιδρύματος στον Περισσό…)

ΙΙ.  Σε σειρά …δημοκρατικότητας έρχεται το ασκέρι του δίχως τσίπα Τσίπρα, με τον οποίο φεσώθηκε ο …σοσσιαλιστής ανθρωπάκος του διπλανού σοκακιού (που σημειωτέον, αν τον πεις δεξιό θα του ανεβάσεις θανάσιμα την πίεση, αν τον πεις κομουνιστή θα κομπλάρει που δεν είναι τόσο …δημοκράτης, όσο οι από αριστερά του κόκκινοι…).  Ρωτήστε τον όμως τον ευτελή υποτελή της ιδεολογίας του, ποιός τον ρώτησε όταν ο Αλαβάνος  τον ….αρραβώνιασε με τον Τσίπρα (και επίσης ρωτήστε τον, του αρέσει του …άντρακλα να παιζει το ρόλο της …νύφης,  μιάς και τον εεπιβήτορα της ιδεολογίας (μόνον;) , τον καθορίζει ο προηγούμενος…)

ΙΙΙ.  Σειρά έχει ο … Γκιόργκος , τόσο δημοκρατικός, που αγωνίζονται οι ΝΔ να του … μοιάσουνε (στην εκλογή αρχηγού). Εκεί που λέγανε πως …προοδεύσανε  (κληρονόμοι βλέπεις του πιό βασιλικού αντικουμουνιστή της Έλλάδας, γνωστού και σαν Γέρου της ….Δημοκρατίας)   και προκόψανε,  πάθανε σόκ (και ας μην το μαρτυράνε, και ας ξεροκαταπίνουνε το: όξω οι Αμερικάνοι). Νάσου λοιπόν οι συμπεθέροι από το Αμέρικα, τόκαμαν το προξενιό, τόδοσαν το δακτυλίδι στον συμπέθερο …Σιμίτη και αυτός χωρίς χρονοτριβή την έδοσε τη νύφη την…Αντιαμερικάνα (έτσι δεν είναι η ..προοδευτική κοινωνία του ΠΑΣΟΚ;  Έτσι δεν έλεγε η παράταξη του  Αντρέα;  -Έξω οι …Αμερικάνοι…).

ΙV. Με τέτοια δημοκρατία στην Ελλάδα και στα άλλα κόμματα, είδανε οι ΝΔίτες και πάθανε… -Μα γίνεται να μην βγάλουμε και μεις αρχηγό με … Δημοκρατικές διαδικασίες; στην Ελλάδα, την πατρίδα της Δημοκρατίας ζούμε…. Βέβαια, το δακτυλίδι Κωστάκης τόχενε για την Ντόρα, μα έλα που τα σκάτωσε το παλιόπαιδο. Τούπανε: Την εξουσία στο Γκιόργκο, το δακτυλίδι στην Ντόρα.  Αυτός ο αρούβαλος είχενε πρεμούρα και κόψιμο, φαίνεται πως χάνει και λιγάκι, το πήρε της μετρητοίς, και κατά πως έλεγε η πεθερά μου: Είπανε του κουζουλού να χέσει, κι΄έκατσε και ξεκολιάστηκε! Έτσι και ο Κώτσος, στα γρήγορα έδοσε την εξουσία, έδοσε και το δακτυλίδι, και «όποιος δεν ακούει θάχει να κάνει μαζύ του» ! (τρέμετε ΝουΔίτες!).  Γιά να δέσει το προξενιό, θάχουνε λέει καλεσμένους τους 4000 χαραμοφάηδες-μέλη, (Ναι, καλά καταλάβατε, αυτούς, που ακόμα και την ώρα των εκλογών τρώγανε και πίνανε …στηρίζοντας τη ΝΔ! Αυτοί που την βούλιαξαν  θεωρούνται κεφάλαιο που θα στηρίξει την…Δημοκρατική εκλογή της Ντόρας. Και μάλιστα, αυτοί θα είναι οι …πρωτοπόροι στη μάχη να ξαναψηφίσουμε και πάλι ΝΔ…  Γνώρισα δυο από τα θρεφτάρια αυτά της ΝΔ, με πήραν ΜΟΝΟ την παραμονή (!) των εκλογών ζητώντας μου ψήφους….). Απορώ με το θράσος των κομματικών, να θεωρούν πως μπορούν να ζητούν ψήφο από τους πολίτες, και στη συνέχεια να τους αγνοούν. Το να πετά κανείς την ψήφο του στα σκουπίδια, είναι εύκολο, και μάλιστα ευκολότερο από το να τη δόσεις σε ένα κομματόσκυλο για να αρπάξει εν ονόματί σου την εξουσία… (Ναι, ζουμε σε ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ σύστημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Απλά, ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΕ, δίδοντάς σου μιά ψήφο στο χέρι, για να τους τη δόσεις  πίσω και να την πετάξουν στα σκουπίδια… Μα, αφού   μπορείς να την πετάξεις και μόνος σου άνθρωπέ μου…)

V. To πέμπτο κόμμα είναι πέραν και πάνω από κριτική και οργάνωση. Μαζύ με τάλλα, και φορώντας την κουκούλα του ΕΘΝΙΚΌΦΡΟΝΑ τρομοκράτη της υποχρεωτικής ψήφου (μη μας πάρουνε χαμπαρι) μαζεύει και αυτό τα ψίχουλα από το δεξιό φαγοπότι…

Ιερή αποστολή των Ι,ΙΙ, ΙΙI, ΙV, V: Να σε πείσουνε ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, πως τους ανήκεις, πως είσαι είτε:

Ι=κομουνιστής ή αντίπαλος του λαού (Διάλεξε ανθρωπάκο!),

ΙΙ = αριστεριστής ή ξέχασέ το, (από homo erectus και πίσω, και πολύ σου πάει! Τι είπατε; πρόοδος εκτός αριστεράς; Ας γελάσουμε ! )

ΙΙΙ  ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΛΕ ! ή greko foucara ! Τώρα μάλιστα που ο συναγωνιστής Κωστάκης μας έδοσε την εξουσία, παίζοντάς το: Μπομπ ο Κωστάκης (όπως: Μπόμπ ο  Σφουγκαράκης), που έσβυσε μονομιάς από τη μνήμη των Ελλήνων το προ πενταετίας  ΠΑΣΟΚ, αν δεν  είσαι λοιπόν ΠΑΣΟΚ δεν είσαι in,  (άντε αν είσαι ΝΔ απλά σε λυπούμαστε και σε ψιλοπάμε, μιάς και δεν κρατάς 20 χρόνια (όπως εμείς) την εξουσία…  (κάτι σαν καλό παιδάκι που δίδει το παιχνίδι του να παίξουν και τάλλα τα παιδάκια…)

IV. Αν δεν είσαι ΝΔ τι θα μπορούσες να είσαι; μα επιλήσμων των προγόνων σου, (!) των αγώνων της  …φυλής (!), θάχεις δείξει …. αγνωμοσύνη σε όσους αδέξιους προσπαθούνε επιδέξια να σε πείσουνε πως είναι οι δικοί σου άνθρωποι και είσαι ο δικός τους άνθρωπος….

V Γιά τον τρομολάγνο απλά δόστε και σώστε.   Όλα τα σλόγκαν, όλα τα πατριωτικά όλα τα αστειάκια, δεκτά αρκεί να μπείτε στο μαντρί του πατρωτισμού, μιάς και τόσα χρόνια ξεμάντρωτοι, τι πατριωτικό εθνικο κλπ φρόνημα έχετε…

Εκείνος ο δεξιός Τσέλικγας ο Αβέρωφ το 1980, τόχε πει λίγο …αδέξια για το δεξιό μαντρί: όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος! Είδες πρόοδο οι σύγχρονοι κομματάρχες; Προσπαθούνε να μην είναι δεξιοί, μα ούτε και αδέξιοι… Μας θέλουνε στο μαντρί  (τους),  μα με ωραία λόγια…. Βέβαια ο καημένος ο Αβέρωφ μοιάζει παλιομοδίτης στους προοδευτικούς, όμως παρόλα αυτά, όλοι χτυπιούνται να μην αφίσουνε κανένα μας έξω από το μαντρί τους!  Βλέπεις να διαμαρτύρονται οι …ιδεολόγοι για τα εκατομμύρια εκείνων που  πέταξαν την ψήφο στα σκουπίδια, μη ψηφίζοντας ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ;  Κοκορομαχούν τάχατες μεταξύ τους (…διαφωνούντες), μα πιότερο τους νοιάζει να ακούγεται  πως το ΚΚΕ των 5%, έφθασε στο   6%,    και ας πέσουν οι ψηφοφόροι από 100000 σε 95000. Αρκεί να μην μας πάρουνε χαμπάρι… Τι το νοιάζει το ΠΑΣΟΚ, που επί 5,5 χρόνια δε πήρε ΚΑΝΕΝΑ καινούργιο ψηφοφόρο, σημασία έχει το πως «πήρε» τις εκλογές, με το «δημοκρατικό» σύστημα που δεν μετρά όσους δεν ψήφίσαν συνειδητά ή όχι τις κομματικές απάτες…

ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΑΚΟΥ ! Πιό δημοκράτες και ελεύθεροι, είναι από ότι φαίνεται το 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι, που ενώ είχαν ψηφίσει το 2007 ΝΔ, τώρα προτίμησαν αποχή. Θα μου πεις πως αμφισβητώ το θρίαμβο οτυ ΠΑΣΟΚ, πως αμφισβητώ τη συντριβή της ΝΔ, πως δεν βλέπω την …πρόοδο  του ΒΟΝΤΥ ΜΠΙΛΤΕΡ Καρατζαφέρη, κλπ. Ας είναι καλά οι …σύμμαχοι δημοσιογράφοι, που τα βλέπουν όλα αυτά. Στο κάτω κάτω εσύ δεν πληρώνεις πιά δημοσιογράφους, οι κομματικές ηγεσίες όμως τους πληρώνουν χοντρά, γιατί να μην βλέπουν το συμφέρον τους;

(Μεταξύ μας, η πιό έντιμη ….φασιστική διοίκηση είναι εκείνη της εκκλησίας: Τόχει δηλώσει: Ελέω Θεού κυβερνά το ποίμνιο (ή όπως λέγεται σήμερον το ποίμνιο: τα ζώα Και μη μου πείτε πως βρίζω τα …θεία, Κατίνες του κερατά είτανε αυτοί πούπανε πως ο Χριστός μας έλεγε ζώα, ακόμα και τα ζώα δεν θάθελαν τέτοια μεταχείριση…)

Μετά από ένα -δυο αιώνες δημοκρατικής απάτης (τόσο περίπου κρατά η κοινοβουλευτική δημοκρατία)  ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε ένα διάδοχο σχήμα διακυβέρνησης σε παγκόσμιο επίπεδο.  Βλέπετε το να δίνεις το δικαίωμα της ψήφου και της διαχείρισης σε όλους, οδηγείς τα πράγματα στο να έρχονται οι πεινασμένοι να ανταλλάσσουν  την ψήφο τους με ακάλυπτες επιταγές, να φροντίζουν οι χορτάτοι να μεθοδεύουν τρόπους εξαπάτησης των αδικημένων, και όλα αυτά εν ονόματι και με τη σημαία της …Δημοκρατίας ! Βλέπετε πως, οι δημοκρατικές διαδικασίες οδήγησαν τα δορυφόρα της Αμερικής κράτη (Ελάδα, Σκόπια, Εσθονία, Γεωργία κλπ) στο να εκλέγουν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ πολίτες σαν πρωθυπουργούς τους! Αλήθεια, χάθηκε ένας ντόπιος; Μάλλον η απάτη έχει γίνει πιο  ξετσίπωτη και ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ αρχίζει σιγά σιγά να ξεχνά ό,τι τον ανασύρει από την υποτέλεια και την αναξιοπρέπεια, αφήνεται στη μοίρα του,  με αρκετά θολή την κατάληξη της «ελεύθερης»  κρίσης του…

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: