ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

30/11/2009

ΣΩΜΑΡΑΣ KAI ΝΔ

Filed under: ΑΤΤΙΚΗ,Η ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ — Λεοντάριον @ 6:52 μμ
Tags: ,

Εμένα στον τόπο μου ετσά τονε λένε το Σαμαρά: Σωμαρά. Είναι μπάρεμ, αυτός που σάζει τα σωμάργια στσοι γαϊδάρους. Ο Σωτήρης από το Κουσέ, καλή του ώρα,  είχενε σωμαρώσει ούλους τσοι γαϊδάρους τση κάτω ρίζας, μέχρι που ψοφήσανε οι γαϊδάροι τση πάντα μας,  και επόμεινε άνεργος….

Είβανα που λέτε με το μυαλό μου, είντα κιαολιάς τον ήθελε η ΝΔ το Σωμαρά…. Εϊλεγα που λέτε : Μα αυτός δεν είναι απούριξε την Κυβέρνηση τση ΝΔ το 1993; Αυτόν αποκλείεται να τονε θένε οι Νεοδημοκράτες… Απίτις επήγε στο Σωμαρά  και ό άλλος αποστάτης της ΝΔ,  ο Αβραμόπουλος, είπα συντουνούς μου: Μωρέ σαν πολλοί αποστάτες δεν εμαζωχτήκανε; Λες νάναι το …καλύτερο κομμάτι  τση ΝΔ; Έτυχε να συζητώ την ημέρα των εκλογών για το αρχηγιλίκι της ΝΔ ( 29 /11/2009) με ένα φίλο μου, και μούλεγε: Παράξενο σου φαίνεται να βγει ο Σωμαράς, αρχηγός στη ΝΔ; Θες να τσοι πάρωμε ένα-ένα τσοι προδότες τση Ν Δημοκρατίας; ΠΡΩΤΟΣ Παναγιώτης Κανελόπουλος (γύρο στο 1958,   απού δεν έγινε αρχηγός τσης Δεξιάς ο Παναγιωτάκης, μα ο γέρο Καραμαλής)  Αποτέλεσμα: ο Παν Κανελόπουλος ανταμείφθηκε με Πρωθυπουργία ! (από τη Δεξιά)  ΔΕΥΤΕΡΟΣ,  ο Ράλλης, μερικά χρόνια αργότερα εγατάλειψε τη ΝΔ. Αποτέλεσμα: ο Ράλλης Πρωθυπουργός το 1978 (από τη ΝΔ).   ΤΡΙΤΟΣ ο Στεφανόπουλος ο ΔΙΑΝΑ.  Εγκατάλειψε τη ΝΔ το 1989,  και η ΝΔ τον έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας !

Και έρχεται ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ και ΠΕΜΠΤΟΣ (αποστάτες και οι δυό της ΝΔ)  και φωνάζουν για διαπλοκές και συμφέροντα, (ενώ αυτοί δεν έχουν καμμιά ανάμειξη), να καθαρίσουν για πάρτη των Νουδιτών: Το 1990 ο Πρωτοεκλεγμένος Σαμαράς γίνεται άμεσα (σαν εκλεκτός ανηψιός του ΣΙΑκωβου και πάσης Αμερικής) ΥΠΕΞ της ΕΛΛΑΔΑΣ ! Το 1993 (Οκτώβρης) ρίχνει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως ακριβώς τούπε να κάνει ο πρέσβης των ΗΠΑ Χόλμπουρκ τον Ιούνιο 1993 και μάλιστα δημόσια (!). Το δεύτερο αστέρι, ο Αβραμόπουλος, θέλοντας να μετρήσει το μπόι του έκανε και το κομμάτι του παίζοντάς το Αρχηγός, κόντρα  σε ένα Κωστάκη που έτσι κι αλλοιώς σερνότανε ακόμα και σαν αντιπολίτευση. Αποτέλεσμα: Ο Καραμανλής τον έκανε Υπουργό Υγείας   αφού έθαψε τα ταμεία εκχωρώντας τα στις διάφορες αμερικάνικες εταιρείες.

Και έρχονται τώρα σαν μιά υπολογίσιμη αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ, στον άπαιχο Γιωργάκη: Ένας ακόμα πιό Αμερικάνος!  Και μάλιστα με σαφή εντολή:  Να στρώσει τους Έλληνες  στα μέτρα της Αμερικής: Ας κάτσουν τωρα να τους πάρει μέτρα, αυτό είναι το επάγγελμα του σωμαρά…  Και μη μου πείτε πως βρίζω τους ΝΟΥδίτες.  Στο κάτω κάτω η πανελλήνια βρισιά είτονε : γαϊδούρι ξεκαπίστρωτο,  δηλαδή γαιδούρι ξεσαμάρωτο. Όμως, οι Νεοδημοκράτες διάλεξαν Σωμαρά για το μέλλον τους. Και  αηδιασμένοι από τους απλούς αποστάτες τον Κανελλόπουλο, το Ράλλη, το Στεφανόπουλο, ακόμα και τον αποστάτη του Κέντρου Μητοτάκη δεν θέλουν να βλέπουν απλούς αποστάτες  !!!  Ψωνίσανε το λοιπός από σβέρκο: αντί για ένα, βρήκανε ΔΥΟ αποστάτες μαζί ! (Δύο σέ ένα! ¨Η όπως λένε στη γλώσσα του αυτοκινήτου: με διπλό διαφορικό !) : τον Αβραμοπουλο και το Μεγάλο αστέρι τον ΣΩΜΑΡΑ: Άντε να δούμενε θα τους στρώσει;  Άλλωστε για τέτοια γαϊδούργια είτανε η μόνη πετυχεμένη επιλογή…

(ΟΧΙ ρε παιδιά Δεν είμαι Ντορικός ! Μα αν αυτό το κόμμα το μόνο που έχει καλύτερο από τον χοντρομπαλά τον Κωστάκη και την Ντορούλα, είναι ο προδότης του κόμματος τους  ΣΩΜΑΡΑΣ, και ο Νεκροθάφτης της Υγείας Αβραμόπουλος (που την ξεπούλησε στις φαρμακοβιομηχανίες της Αμερικής), τότες με τις υγείες μας!

Δεν κατέχω, μα κομμάτι δύσκολο είναι να ξεμπλέξουνε τα γαϊδουργια από τσοι Σωμαράδες…. Από όσο γνωρίζω,  ο Σωμαράς ο Σωτήρης επόμεινε άνεργος στο Πετροκεφάλι, μόνο οντενε ψοφίσανε τα γαϊδούργια του χωργιού. Πέτε το μωρέ χωργιανοί στσοι ΝΔίτες τση κάτω Μεσσαράς, μιάς και σε καμπόσο καιρό  θα τσοι κόβει πάλι το σωμάρι και δεν θα κατέχουνε είντα κιαολιάς τωσε φταίει….

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.