ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

25/04/2010

ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ !

Προς τα λοιπά βοοειδή των κάτω Βαλκανίων, επιστολής (ετέρου)  βοός το Ανάγνωσμα…..

Αγαπητοί εν σταύλω αδελφοί,  (έτσι δεν αρμόζει στα αλληλέγγυα βόδια; ) προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το γέμισμα  του στομαχιού μας  ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, και φθάνουμε να ενθουσιαζόμαστε με την πολιτική του Γιωργάκη για τις φιλότιμες προσπάθειές του να μας (σώσει;;;)!!! Στην πραγματικότητα βέβαια ο ανθρωπος δεν έκανε απολύτως τίποτε για να αρχίσει να παράγει η η οικονομία εδώ και οκτώ μήνες, αλλά λέει: φταίνε οι άλλοι ! , ενώ το χρέος συνεχίζει να ανεβαίνει !!.  Εϊναι φανερό πως ό άνθρωπος το μόνο που θέλει να κάνει είναι να εξασφαλίσει πως οι συμπατριώτες του οι Αμερικάνοι θά πάρουν πίσω τα λεφτά που έχουνε δανείσει στους Έλληνες.

(Αν και οσο το σκεφτομαι θωρώ το πως κάτι έχει κανει: Αυξάνοντας την τιμή στη βεζίνη, χωρίς να εισπράττει ουτε κάν το ΦΠΑ, πλούτισε κι άλλο τις γνωστές οικογένειες -πετρελαιάδες και βέβαια τους βεζινοπώλες που πουλάνε όσο θέλουν και δεν δίδουν ούτε το ΦΠΑ. Από την άλλη αυξάνοντας τον ΦΠΑ σε πολλά είδη αυξησε το κόστος ζωής στην Ελληνική οικογένεια 300- ευρώ μηνιαία. Από αυτά βέβαια που υποτίθεται πως θάπαιρνε, δεν θα εισπράξει ουτε το ΦΠΑ, και από την άλλη ο οριακός φουκαράς των 800 ευρώ μηνιαία,  ήδη έχει χάσει (απο την αύξηση των τιμών) τα 300 ευρώ!  Και ο μεν μέσος εισοδηματίας δεν καταλαβαίνει και πολύ  προς το παρόν το πρόβλημα, μιάς και κάτι του περισεύει ακόμα από τα έσοδα, ο χαμηλόμισθος όμως, αν δεν έχει χάσει τη δουλειά του ήδη έχει χάσει το περιβόητο 30% και το χρέος ακόμα ανεβαίνει….Σαν γνήσιος σοσιαλ…ληστής λοιπόν, ξεκίνησε από τους χαμηλόμισθους που ήδη έχουν νοιώσει την αγάπη του σοσιαλισμού στο πετσί τους. Θα μου πεις βέβαια, πως (ευτυχώς) ο Κωστάκης ο Χοντρομπαλάς, πρόλαβε και έφτιαξε εκείνο το ταμείο της Φτώχειας (;) κατα της φτώχειας(;)  θα σας γελάσω… Βέβαια αυτό θα το χρησιμοποιήσει ο Αντωνάκης, μόλις τελειώσει τη δουλειά του ο Γιώργάκης,  και τα μαζέψει για το Αμέρικα…. παραδίδοντας μας στον ανηψιό του  αλήστου μνήμης ΣΙΑκωβου.  Τώρα εξηγείται γιατί το ΔΝΤ μιλά για βασική σύνταξη στα 70,  περίπου στα  360 ευρώ. Μα τόσα δεν λογάριαζε να μας δίδει και ο Κωστάκης με το ταμείο φτώχειας;  Είδες λοιπόν Γραικέ μου, που όλα είναι πολύ καλά προσχεδιασμένα;)

Ένας σημαντικός λοιπόν λόγος να μην χρεωκοπήσει η Ελλάδα είναι για να μπορεί να πληρώνει τά χρέη της. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει, μάλιστα επιβάλει, να χρεωκοπήσουν το 90% των νοικοκυριών της Ελλάδας. Έτσι ο χρεωκοπημένος Έλληνας θα αναγκαστεί να δουλεύει για ένα και μόνο κομμάτι ψωμί, ενώ το επιπλέον μέρος της δουλειάς του θα πηγαίνει  για την αποπληρωμή των χρεών….  Το άσχημο βέβαια είναι: ποιάς δουλειάς ποιών εργαζομένων: Εδώ μάλλον αναφερόμαστε στη δουλεια μόνο των αλλοδαπών που παράγουν, μιάς και το δημόσιο το μόνο που κάνει είναι αρπαχτές και εμποδια στην παραγωγή, μπας και πάρει καμμιά μίζα!!!

Έτσι η επένδυση του Κράτους στο νοσοκομείο-χειρουργείο δουλεύει μόνο άν υπάρξει μίζα στο γιατρό,

οι επενδύσεις στα Νοσοκομιακά  εργαστήρια δουλεύουν παραγωγικά μόνο εκεί που υπάρχει «παράλληλο» συμφέρον

η σύνδεση του Φράγματος Φανερωμένης (γεμάτου με νερό εδώ και χρόνια) με τά αδρευτικά δίκτυα της Μεσσαράς δεν γίνεται, μιάς και οι εισαγωγές πετρελαίου γινονται απο καναδυό μεγάλους, για να δουλεύει η ΔΕΗ,  και τα αντλητικά συγκροτήματα,

οι εφορίες εισπράττουν σχεδόν μόνο για τους εφοριακούς

το εισπράτει ΙΚΑ μόνο για τους υπαλήλλους του,

Προσωπικά θαυμάζω το κουράγιο των λίγων αστυνομικών που πιάνουν που και που κανένα κακοποιό (παρότι και αυτόν προσπαθούν να τον κρύψουν δικηγόροι- Κράτος με το νομο των «προσωπικών δεδομένων»!) Δεν βλέπουν τους άλλους Δημόσιους που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να υπερασπίζονται το δικαίωμα τους στο φαγητό! και όλα τα άλλα είναι αδιάφορα!

Θυμάμαι χρόνια τώρα τους «Καλους» βολευτές του τόπου μου, μέλη  του Ελληνικού Κυνοβουλίου που χανε ενστερνιστεί πλήρως την απόψη του μεσου Έλληνα (αλλο μπουμπούκι και αυτός !): Έλεγαν λοιπόν οι συμπατριώτες μου στους καφενέδες: «Επήγα και εζήτησα του βουλευτή να μου βάλει το κοπέλι σε μιά θέση να τρώει ενα κομμάτι ψωμί, μα δεν έκαμε ακόμη πράμα… Βάλετο μωρέ κακομοίρη, από τη τσέπη σου θα τονε πλερώνεις; «

Εφτιάξανε το λοιπός θέσεις οι βολευτές μας για να τρώνε ψωμί  οι Ελληνες με δανεικά, μα είτανε τέτοιες οι θέσεις που δεν παρήγαγαν τίποτε. Τωρα θα ξαναγυρίσουμε στο 1946 και στα δημόσια συσίτια, άλλωστε θέσεις για ένα πιάτο φαί  είτανε και  αυτές!  Αλλωστε ακομα και στην Αμερική φτιάχτικαν  τέτοιες θέσεις και άλιστα πολύ πρόσφατα, γιατί νομίζετε πως θα μας λυπηθούνε; ¨Τόσα χρόνια ζητάγαμε να φάμε και μεις από τα δανεικά, πιστεύοντας πως είναι αγύριστα, (αλήθιεα γιατί το λαλίστοτο ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΔΕΝ ΩΡΥΌΤΑΝ ΌΤΑΝ ΔΑΝΕΙΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΆΡΑΤΕΣ,  ΔΕΞΙΈΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ;) Τώρα απλά μας τα ζητάνε πίσω και με τόκους. Οι παγαπόντες πολιτικοί που καναμε κολεγιά από το 1974 για να δανειστούν και να καλοπερνάμε έχουν φύγει από την Ελλάδα, ή μπορούν να φύγουν ανα πάσα στιγμή Εμείς όμως καθόμαστε στην Ελλάδα και οι παντός είδους Γερμανοί κλπ που γκρινιάζουν μας στέλνουν πολύ απλά το λογαριασμό… Που λοιπόν είναι το παράξενο;  Γιατί μας κακοφαίνεται πως δεν μας δανείζουν άλλο; Σε ποιό σπίτι κάποιος θα μπορούσε να ζει συνεχεια με δανεικά; Εμείς δανειζόμασταν τριάντα χρόνια, πραγματικός άθλος…. Εκείνο το: » μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρείς  και την κακή τώρα»  δεν είναι ελληνικότατο;

Ακούς λοιπόν το Γιωργάκη και τους …φωστήρες του να λένε: να προλάβουμε να αποκρατικοποιήσουμε το τάδε και το δείνα κρατικό απομεινάρι…. Εϊναι για γέλια οι άνθρωπποι Μα για αυτό το λόγο δεν έριξαν τον Μητσοτάκη, που πήγε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ; Μα για αυτό το λόγο δεν λύσαγαν οι καρεκλοκεύνταυροι μέχρι πρότινος με τα λιμάνια και τους Κινέζους;  Έγινε λοιπόν  και η τελευταία πράξη του σοσιαλισμού στην Ελλάδα: Να ξεπουλά ο καλός σοσιαλιστής, ακόμα και όσα δεν τόλμησε να ξεπουλήσει ο κακος καπηταλιστής !!!

Ο λόγος βέβαια είναι απλός: δεν τολμά να διορθώσει ΤΙΠΟΤΕ από το σάπιο κομμάτι του Κράτους, που κατασπαταλά αντί να παράγει. Ο λόγος βέβαια είναι απλός: Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!  Τι θέλετε δηλαδή, να τιμωρήσει ο βουλευτής τους στυλοβάτες του; Τόσα χρόνια τους έστηνε με περισσή φροντίδα για να τον στηρίζουν στην περίωπη θέση του! Μιά λοιπόν παράλληλη λύση, με όποιες άλλες λύσεις είναι να πουλήσουμε τα έχει του Ελληνικού κράτους στους ξένους σαν προσωρινή ανάσα, και στη συνέχεια βέβαια, καθένας από μας θα πουλά το χωραφάκι και το σπιτάκι του στους Γερμανούς και λοιπούς βορειους Ευρωπαίους αλλά με αντίτιμο  ολίγων δραχμών, όσα ακριβώς θα μας φτάνουν για ναα επιβιώσουμε αλλά και να ΒΙΩΣΟΥΜΕ όχι τόσο εμείς, αλλά τα παιδιά μας, το πάθημα του  Έλληνα, που νόμισε πως για άλλη μιά φορά θα γελάσει τους «Κουτόφραγκους!» Και ύστερα σου λένε πως έχουν άδικο οι Ευρωπαίοι να φωνάζουν το ΓΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ!

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: