ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

06/12/2010

Ο ΣΩΜΑΡΑΣ (και τα γαϊδούργια του…)

Filed under: Η ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ — Λεοντάριον @ 9:48 πμ
Tags: ,

Ίσως πολλοί ΝΔτες παραξηγηθήκανε, που τους είπα κοντολογής «γαιδούργια» σε ένα άρθρο μου σ΄αυτό το ιστολόγιο, 30 Νοε 2009 (διπλανή στήλη) Το άρθρο είχε τίτλο ο ΣΩΜΑΡΑΣ και ΝΔ, και γράφτηκε με την εκλογή του κ Σαμαρά σαν αρχηγού της ΝΔ.

Πέρασε ένας χρόνος, και εκεί που έλεγα να ξεκουραστώ, φθάνει ένα μήνυμα στο κινητό μου:

«23 ΝΟΕ 2010 3.48 μμ ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (!) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ»

Δεν θα πρόσθετε και πολλά,  αν έλεγα άλλη μιά φορά τη γνώμη μου για το ΣΩΜΑΡΑ, τη ΝΔ, και τα υποζύγιά της… Θα ήθελα όμως την άποψη του κάθε κ ΣΑΜΑΡΑ (που το επάγγελμα του ΣΩΜΑΡΑ ίσως τον θίγει) να μου πει πως πρέπει να αισθάνονται οι  21 και βάλε χιλιάδες Κρητικοί που  πίστεψαν στον κ Αυγενάκη και που ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ διέγραψε ο ΣΩΜΑΡΑΣ, θεωρώντας τους υποζύγια του κομματος. Πιστεύετε μανάρια μου πως θα τα σαλαγήσετε τα ζωντανά σε άλλο τσομπάνη; Μήπως Σωμαρά μου πιστεύεις πως ο Μεσαρίτης εκ Τυμπακίου αν δεν απατώμαι υμνητής σου θα τους βάλει στην τσέπη; Θα σου τους φέρει πεσκέσι;

Σίγουρα η δομή-διοίκηση  του κάθε κόματος μπορεί να εμπεριέχει μέχρι και διαγραφές στελεχών. Αυτό θα ήταν όντως χρήσιμο αν η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ψήφος ενός βουλευτή αλλοίωνε τη βουληση του ΣΥΝΟΛΟΥ των ψηφοφόρων της ΝΔ στην Ελληνική επικράτεια, ή έστω την αντίθετη ΨΗΦΟ του κοματος για κάποιο θέμα στη βουλή….

Τι όμως από τα παραπάνω έγινε; Απολύτως τίποτε !!!  Αν ο κάθε Έλληνας Αυγενάκης, που δεν φέρει ΔΟΤΗ  εξουσία από το κόμα σας  (εκτός και αν θέλετε να εκστομίσετε αλλη μιά βρισιά στους ψηφίσαντες ΝΔ, ότι δηλαδή ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ τους βουλευτές της ΝΔ) στερείται απο το κόμα σας του δικαιώματος της συζήτησης, της έκφρασης γνώμης, άκόμα και της διαφορετικής, αλλά ίσως επικοδομητικής, άποψης, τότε δεν έχετε παρά δείτε τη αντιπολιτευτική ρότα του κόμματος σας:  Είναι άξια θαυμασμού η γραμμή που ακολουθείτε ! Θαυμάζει κανείς τη σταθερότητα(;) , τις προτεινόμενες(;) λύσεις, τον μεστό (;) λόγο και υμών και των στελεχών σας.

Κύριε ΣΑΜΑΡΑ, εμείς οι Έλληνες διερχόμεθα κρίσιν, και το καταλαβαίνουμε στο πετσί μας…. Εσάς όμως, γιατί σας πιάνει κρίση; και μάλιστα κρίση πανικού; Με αυτά σας τα καμώματα κ Σαμαρά μας φαίνεστε λίγος…  Δεν μου φαίνεται πως μπορείτε να γίνετε Πρωθυπουργός… Αυτοί που σας διάλεξαν θένε πιό  μεγάλους σε αυτό τό ποστο. Δεν αρκεί που πείσατε αυτούς πως είστε καλό και υπάκουο παιδί, πρέπει να πείσετε και το Ελληνικό πόπολο… Εϊδες ο Αντρέας, ο φίλος των φίλων σου; τον βρίζουνε οι Αμερικάνοι τώρα, μετά θάνατον, τότε τον υμνούσαν.  Να, κάπως σαν τον Γιωργάκη, τώρα τον υμνούν, εσύ ούτε αυτό το ρόλο δεν μπορείς να παίξεις;  Δεν είσαι καλός ηθοποιός Αντωνάκη, θα σου τον πάρουνε το ρόλο οι Αμερικάνοι !!! και θα κλαις μα θάναι αργά !!!

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: