ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

09/01/2011

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2011

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΩΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2011.

Ένας χρόνος δύσκολος, το 2010, έφυγε φορτωμένο με την αντισοπόνοια, των περισσοτέρων…  Εμείς, οι λίγοι μεγάλοι, μα πολύ περισσότερο οι νεότεροι, μαζευτήκαμε κατά το έθιμο, να δόσουμε τις ευχές μας για το 2011.  Κόσμος πολύς, νέος, γελαστός και αισιόδοξος, μαζεύτηκε να δόσει ένα μάθημα αισιοδοξίας για το χρόνο που έρχεται. Το κέντρο Ζορμπάς, στη Λεωφόρο Συγγρού γέμισε από τους Πετροκεφαλιανούς και τους φίλους τους. Τι και αν έλειπαν πολλοί…,  όμως ήρθαν περισσότεροι… Ο Σύλλογος χωρίς σκοπιμότητες, αντεκδικήσεις,  διεκδικήσεις, προσωπικές προβολές και ότι γενικά δρομολογεί αντικοινωνικές και ιδιοτελείς σχέσεις, αλλά με αίσθημα του χρέους απέναντι στο φίλο,  το χωριανό, το γείτονα, μαζεύτηκε κόσμος πολύς, κόσμος χαρούμενος, που με κέφι και ζωντάνια,  έβαλε μιά χαρούμενη πινελιά στο ξεκίνημα του καινούργιου χρόνου.

Από τους παλιούς, ο Μάνος Παπαδάκης και η παρέα του, ο Γιώργος ο Τσικνάκης (του Αντώνη του Χατζή), η Νιτσα του Μαντράχαλου η Στέλλα του Διονύσιου με τι ς παρέες τους έδοσαν το παρόν. Πλήθος νεότεροι γέμισαν το Κέντρο, αμείβοντας ηθικά το Συμβούλιο του Ξωπατέρα, που για άλλη μιά φορά  και δούλεψε, μα και κατάφερε να δικαιωθεί στα μάτια των Πετροκεφαλιανών,  όπου γής.

Ο Κωστής του Καδιάνη, τιμώντας και συνεχίζοντας την παράδοση του χωριού, ήρθε και πάλι να μας μεταφέρει τις ευχές των χωργιανών, σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πετροκεφαλιού.

Ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ Μαριδάκης, όπως και ο Αντιπρόεδρος  κ Καλογερόπουλος, μας τίμησαν με την παρουσία τους δίδοντας τις ευχές τους

Μιά ακόμα ευχάριστη στιγμή, σημαντική για τα παιδιά μα και την κοινωνία μας, ήταν  ήταν  ο έπαινος του Ξωπατέρα στα παιδιά που πέτυχαν φέτος σε ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα και μπόρεσαν να παρευρεθούν  στην εκδήλωση: η Ιωάννα Εμμανουήλ Μπιτσακάκη (εγγονή του Μπιτσακοηλία και της Αννας (του Πετροκεφαλιού του 1960)), καθώς και του: Γιώργου Τρουλινάκη,  (εγγονού του Θωμά Μαραγκάκη και της Γιαννούλας του Βάτση).

ΚΕΝΤΡΟ ΖΟΡΜΠΑΣ 8/1/2011

 

Ο Πρόεδρος Ευθύμης Τσικνάκης καλωσορίζει...

Γ Σαββάκης, Δ Μπιτσακάκης, Ε Τσικνάκης, Κ Σταυρουλιδάκης, Γ Τσικνάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: