ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

14/11/2011

ΕΥΡΩΠΗ, Η …ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ

Ξανοίγομε πατριώτες, να δούμενε, ποιοί μας την έφεραν στον παγκόσμιο σκηνικό και βρισκόμαστε στριμωγμένοι, πρώτοι από όλους, στην οικονομική γωνιά του πλανήτη…. Και μιάς και αυτός ο κόσμος ελέγχεται είτε με «οικονομικό πόλεμο» αρχικά,   (θαυμάσετε την Περσία, Αργεντινή,  Ελλάδα) και εξαθλιώνεται με κανονικό πόλεμο,  όπου χρειάζεται (πχ.  Σερβία, Ιρακ,  Αιγυπτος Λιβύη, Συρία, Τυνησία κλπ), σύμφωνα με το δόγμα Κισσιγκερ, απλά επιβεβαιώνεται το αρχαιοελληνικό:  «Πόλεμος Πατήρ πάντων».

Οι Έλληνες πολίτες ξέχασαν τους αρχαίους προγόνους τους,  και δέχτηκαν να μπούνε στο σύγχρονο παιχνίδι της «ευμάρειας»,  παιχνίδι που κάποιοι θέλησαν να τους εμπλέξουν. Δεν είπε φαίνεται κανείς στον πειναλέο Νεοέλληνα πως «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους…«, Τί τα θέλατε τα μεταξωτά βρακιά πατριωτάκια μου; Θωρώτο πως γούσεστε τωρα που μας παίρνουν και τα βρακιά, μα και τα σώβρακα, μα είναι λίγο αργά… Η απορίες μας είναι:

Α. Θέλησαν κάποιοι να καταστρέψουν την Ελλάδα; Και γιατί; Δεν νομίζω πως η μούρη μας είναι τόσο πιά περιζήτητη (μέγα μέρος του πλανήτη δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή μας) ούτε και είναι η οικονομία μας τέτοια που να είναι εμπόδιο στους στόχους των υπερδυνάμεων…

Β. Ήταν μήπως γνωστά μεγάλα ενεργειακά αποθέματα στη λεκάνη της Ανατολικής  Μεσογείου και σκέφθηκαν μας δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή εξάρτηση, ώστε να διαπραγματευτούν ε την αρπαγή τους χωρίς δεύτερη συζήτηση;  Ο χρόνος και οι συγκυρίες των γεγονότων της Ανατολικής Μεσογείου δείχνει πως κάποιοι θα μπορούσαν να το μεθοδεύσουν με Αμεριακνούς Πρωθυπουγούς (τύπου Γιώργου Παπανδρέου) πολύ εύκολα. Αλλωστε εδώ και 40 χρόνια μεθοδευόταν η πλήρης οικονομική υποτέλεια (1974) της Ελλάδας (μα και ολόκληρης της Ευρώπης) μέσα από ένα «αθώο» υπερδανεισμό, με τη βοήθεια των διεθνών Δυτικών  τοκογλύφων. Έτσι μερικοί Μεσογειακοί πόλεμοι στους φόρου υποτελείς βορειο-αφρικανούς β κατηγορίας ( με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα (σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου ! ) και οικονομικοί πόλεμοι στους «εξευγενισμένους»  Νοτιο Ευρωπαίους, λύνουν αρχικά το πρόβλημα συνέχισης επικυριαρχίας  της «Υπερδύναμης¨ ΗΠΑ…

Το δεύτερο σενάριο φίλοι μου είναι και το πιό πιθανό.  Όμως, στο δεύτερο σενάριο μπλέκεται ολόκληρη η Ευρώπη!!! Βέβαια οι Βορειοευρωπαίοι, γνωστοί αρχιλοποδύτες του πλανήτη γη, προσπαθούν να κάνουν και τώρα την αρπαχτή, με κύριο πυλώνα την Γερμανία. 

Ας τα κάνομε όμως λίγο πιό λιανά:

Πρώτον: Έφτιαξαν οι Αμερικανοί εδώ και 40 χρόνια, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Έτσι οι φουρνιές,  υποψήφιων να πεθάνουν  στα ορυχεία Κινέζων,  οι πνιγόμενοι στη  τέως Γαλλική Ινδοκίνα, μιάς και είναι δισεκατομμύρια, δουλεύουν για ένα κομματι ψωμί, όπως και οι Ινδοί, που το πληρώνουν με τη ζωή τους πολλές φορές…. Και εμείς οι υπόλοιποι ΔΥΤΙΚΟΙ δεχτήκαμε να πίνουμε το αίμα αυτών των λαών  και να «ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ» αυτούς που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΊ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ! Εμείς όμως δουλεύουμε συγκριτικά ελάχιστα, για την καλοπέρασή μας. Πιστεύετε λοιπόν πως μπορούμε να συναγωνιστούμε γιά πολύ ακόμα εκείνους που η «παγκοσμιοποίηση»  μας έβαλε σαν αντιπάλους; Μάλλον είμαστε μακρυά νυχτωμένοι…. Εκτός και άν δεχθούμε και εμείς θα αρχίσουμε να πεθαίνουμε από τη  μόλυνση του αέρα, να πεθαίνουμε  κυριολεκτικά για το μεροκάματο, να μας εκτελούν κατα χιλιάδες άν δεν τους αρέσουν οι απόψεις μας κλπ. Αν με αλλα λόγια να γίνουμε και εμείς «Κινέζοι» όσον αφορά τα εργατικά, εργασιακά και απολαυές….

Θα μου πεις βέβαια: και  γιατί το έκανε αυτό η δημοκρατική ΗΠΑ; Με συγχωρείτε, μα ποιός τον χ΄…ζει τον λαό των ΗΠΑ…. Οι κεφαλαιοκράτες που κινούν την οικονομία της Αμερικής βγάζουν προς το παρόν αρκετά κέρδη με τη μηχανή που στήσανε, και αυτό έχει σημασία…., και όχι οι αγανακτισμένοι των ΗΠΑ….

Δεύτερον: Το προδοτικό κατασκεύασμα που λέγεται «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ».  Ανεξάρτητα από τις όποιες καλές προθέσεις των πρώτων ηγετών, οι Αμερικανοί «φίλοι μας», με τη βοήθεια της Αγγλίας (τυχαία έμεινε νομίζετε εκτός ευρώ;) χειραγώγησαν την Ευρώπη, πρώτον για να την κάνουν υποχείριο του εμπορίου των οπλων και των οπλικών συστημάτων τους  και εφόσον ένοιωσαν ασφάλεια πως η παγκόσμια αγορά όπλων είναι έτσι κι΄αλλοιώς δικιά τους (ΝΑΤΟ κλπ), προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο,  τη νομισματική «ΕΝΩΣΗ»  Ποιά νομισματική ένωση αλήθεια και ποιό ευρώ; Φτιάξανε ενα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ (ή καλίτερα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) νόμισμα, ώστε: Να μην μπορεί να πουλά κανείς Ευρωπαίος στο μέλλον κάτι στον κόσμο, ώστε να πουλούν οι Αμερικάνοι με το φτηνό δολάριο. Σε πρώτη φάση βέβαια, πείσανε τη φασιστικής νοοτροπίας Γερμανία να μπει στο κόλπο. Ο λόγος ήταν απλός: Οι Γερμανόί είσαγοντας τα πάντα από τρόφιμα μέχρι πρώτες ύλες, με ένα πανίσχυρό ευρώ αγοράζουν τα πάντα σε χαμηλές τιμές,καταληστεύοντας τους λαούς που παράγουν πρώτες ύλες και γεωργία, όπως οι Νότιοι Ευρωπαίοι οι πετραιλαιοπαραγωγές χώρες κλπ Το που βρίσκουν τα λεφτά οι Γερμανοί είναι απλό: μεθοδικά έχουν πείσει τους μηχανισμούς των υποτελών νοτιοευρωπαίων να προσέχουν το περιβάλλον με «Γερμανικά αυτοκίνητα», να χρησιμοποιούν πρωτότυπα γερμανοελβετικά φάρμακα και όχι τα ίσης αξίας αντίγραφα κλπ… , να παιρνουν υποβρύχια και φρεγάτες και τανκς και μιράζ των πολεμικών βιομηχανιών κλπ

Αλήθεια, όταν εμείς «μπήκαμε» στο Ευρώ, σκέφτηκαν αυτοί που μας έβαλαν τι θα συνεισφέραμε στην σημαδεμένη και στημένη  Ευρωπαϊκή οικονομία;  Μαλλον μας έβαλαν για να  παίζουμε το ρόλο του παράσιτου μέχρι να έρθει η ώρα της αποπαρασίτωσης της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»…. Και νάταν βέβαια αποβολή, κάτι θα μπορούσε να γίνει,.. Όμως η εντολή-πορεία είναι σαφής: -Δεν σας διώχνουμε απλώς, αλλά σας αλυσσοδένουμε με όρους δανείων (γι΄ αυτό εξακολουθούν να μας δανείζουν), σας χρεώνουμε και σας κρατάμε νεο-δούλους του 21ου αιώνα. Κάτι σαν κολίγοι να πουμε, ή δουλοπάρικοιοι,  ή πληβείοι (Κάπου ωφέλησε η μακραίων ιστορία μας φίλοι μου: Δεν ξέρουμε ποιό «τίτλο» να πρωτοδιαλέξουμε για την αφεντιά μας, για το χάλι μας , για το κατάντημά μας στην «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ»……)   Αν έστω εγγυόταν τα σύνορα της Ευρώπης με ένα ευρωπαϊκό στρατό, κομμάτια το κακό, όμως και από κει φροντισαν να μας κάνουν καταναλωτές των προϊόντων των …ευγενικών πολεμικών τους βιομηχανιών….

Και εκεί που φαίνεται  πως το σενάριο δουλεύει θαυμάσια για τα μεγάλα αφεντικά, αρχίσει να ξετυλίγεται στα ματια τους ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ: Η οικονομία της ΚΙΝΑΣ !  Ας γίνω πιό σαφής:

Οι Αμερικάνοι, με τα φερέφωνά τους Γερμανούς, και κολαούζους τους Γάλλους, έφτιαξαν μιά «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ» που έχει ημερομηνία λήξης, μιάς και η πίεση της Γερμανίας να κρατήσει ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ το ευρώ της, ωφέλησε για λίγο τη Γερμανία αλλά κυρίως συγκράτησε την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ της ΗΠΑ (επιτρέποντάς της να πουλά ακόμα με το φτηνό δολάριο), αλλά και οδήγησε και οδήγησε στο ΓΙΓΑΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ! (με το πάνφτηνο νόμισμα)!

Έρχεται τώρα ο ΟΜΠΑΜΑ και κλαψουρίζει στους ΚΙΝΕΖΟΥΣ,  να ακριβύνουν το νόμισμα τους για να μην καταρρεύσει η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! (μιάς και οι Κινέζοι αρχίζουν να πουλάνε παντού σαν τρελλοί,  ενώ οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι πουθενά….)   Όμως δεν νομίζω πως  οι Κινέζοι  έθαψαν και θάβουν χιλιάδες πολίτες τους στις στοές και τα ορυχεία, για να καλοπερνάνε οι Αμερικάνοι, και αν στην Ελλάδα βρέθηκαν προδότες ηγέτες, αν στην Ευρώπη ζούμε με επίσης ηγεσίες – φερέφωνα, έτοιμες να θάψουν τους λαούς τους, αλλά πιστές στην φυλλορροούσα  Αμερικανική «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ»,  δεν νομίζω πως θα κάνουν το ίδιο και οι Κινέζοι ηγέτες….

Μ’ άλλα λόγια, πολύ θάθελαν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι να γίνουν οι Κινέζοι  ..»Αμερικανάκια»  Εγώ όμως πολύ φοβούμαι πως οι Κινέζοι, στις παρακλήσεις του ΟΜΠΑΜΑ μάλλον θα κάνουν τον  Κινέζο!  (Δυστυχώς σε αυτό το σκηνικό τα μόνα «Αμερικανάκια» που βλέπω είναι οι Ευρωπαίοι, που γίνανε τα …»Αμερικανάκια» των Αμερικάνων….)

Πολλοί θα μου πούνε πως οι Αμερικανοί ανέπτυξαν τεχνολογία, πολιτισμό, τεχνολογικό και μη, και άλλα φαιδρά. Λυπάμαι φίλοι μου, μα και κάθε λαός που συστηματικά επι ενα αιώνα θα καταλήστευε τους λαούς και ένα μερος των κερδών θα ωθούσε στην έρευνα και μάλιστα ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, (για να συνεχίσει να έχει υποτελείς τους λαούς)  θα έκανε πολύ περισσότερα από ότι συνήθως κάνει κάθε έντιμη χώρα στην έρευνα και την τεχνολογία…. Είναι καιρός να ξεφτίσει το αμερικανικό αστέρι…. (Δόστε λεβέντες μου και στην Ελλάδα τρισεκατομμύρια… και θα δείτε, δεν θα τα φάει ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ… Κάποιοι ΈΣΤΩ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ, θα διαπρέψουν στις επιστημες στην έρευνα στην τεχνολογία. Η ελληνική διασπορά το βεβαιώνει… Τώρα περιμένετε από ενα λαό που ακόμα τα χνώτα του μυρίζουν πείνα να πάει στο διάστημα; Ωρύονται οι κατσαπλιάδες του κόσμου πως οι Έλληνες διασκεδάζουν… Τότε τι να πούμε εμείς για τις κρεπάλες του Χολιγουντ  και της χυδαιότητες του τρόπου ζωής της Εσπερίας που μάλιστα μας τον προτείνουν και σαν … in live style παναθεμάτους…. ) Τί να πουμε για τους ληστές της Αφρικής της Ινδοκίνας, τους Εξολοθρευτές της Νότιας και ηθαγενούς Βορειας Αμερικής; 

Δυστυχώς πολλοί λαοί δίδαξαν με το παράδειγμα τους την πειθώ των όπλων, αλλά πάντοτε τέλειωνε κάπου η βασιλεία των. Ισως έχει έρθει η εποχή που οι Ευρωπαίοι βάρβαροι κατακτητές, όπως και οι Ομοιδεάτες τους Αμερικανοί να υποστούν στο πετσί τους το μοντέλο που επί αιώνες υπηρετούν: του θύτη και του θύματος. μονο που τώρα φαίνεται πως τα θύματα θάναι οι υπερφίαλοι δυτικοί

(Τί τόθελε εκείνος ο Καραμανλής εκείνο το  ανεκδιήγητο: ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ; Πολύ φοβάμαι πως το ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ του Σαρτζετάκη θα μας βόλευε καλύτερα….)

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: