ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

12/11/2015

Ε εε ρε γλέντια !!!

Filed under: Η ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ — Λεοντάριον @ 2:58 μμ
Tags: ,

(Για ιστορικους λόγους: Σήμερο , Νοε 2015,  απ…εργεί η Ελλάδα (όση …εργεί, δηλ το 15%)  Η άλλη Ελλάδα απλά αν…εργεί, αλλά  συν… εργεί, και  δεν το βάζει κάτω, τρέχει και αυτή στην πορεία να …δείξει….  (τί ;  πως είναι άνεργη; Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη !!!) Το συγκλονιστικό (;) είναι πως στην απεργία ….πρωτοστατούν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ !!!! (Κάτι μου θυμίζουνε με ένανε παπά, που κοψενε, λένε,  ταπαυτά του, για να τιμωρήσει την άπιστη παπαδιά του …)

Με μιά κίνηση τα μεγάλα αφεντικά τους τελευταίους μήνες  εξεφτέλισαν τις εκλογές, τη δημοκρατία και την ….φερέλπιδα εδώ και 40 χρόνια,  αριστερά… Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, εξεφτελίζουν και το συνδικαλισμό…. και την απεργία …. )

Οι έρμοι οι λαθρομετανάστες φοράνε εκείνα τα σωσίβια, και οι πιο πολλοί γλιτώνουν τον πνιγμό…. Εμείς αλήθεια, μετά τα παραπάνω, είντα κιαολιάς  πρέπει να φορέσομε  μπας  γλιτώσωμε το επερχόμενο @αμίσι; Έχετε ακουστά γιά κάτι τσιγκινα σωβρακα, με παραπλανητικές κωλοτρυπίδες; Θωρώ ένα σωρό πατριωτάκια να τα φοράνε και και να χοροπηδάμε σαν κατσίκια, προσπαθώντας να αποφύγουν το πήδημα…. Πηδάνε  από την εφορία, στη ΔΕΗ, στη Νομαρχία, στο συσίτιο, στο κοινωνικό παντωπωλείο, στην ενορία της γειτονιάς, Μεχρι πότε ; )

Πολεμούνε να κάνουνε ΟΥΛΟΥΣ τους Νεοέλληνες μαλάκες…. Μαλιστα όχι απλά μαλάκες, μα μαλάκες με πτυχίο, και μεταπτυχικακό…. (Δεν είναι τυχαίο που γεμίσανε την Ελληνική επικράτεια με πανεπιστημια, εκεί που θάπρεπε ναχουν γίδια πρόβατα βοδια κρεμύδια ντομάτες κλπ)
Τσοί σιραγούνε στσοι δρόμους να τσιρίζουνε, μεχρι την ….εμηνοπαυση της γκομενας τωνε (Δεν επιτρέπεται βέβαια στους μπουνταλάδες, Νεοδημοκράτες (Ζωντόβολα, οντε λέω Νέο…. δημοκράτες δεν εννοώ τσοι γνωστούς ηλίθιους τση ΝΔ, μα τσοι …. Νέους Δημοκράτες …..λαϊκής βασης (μη χέσω), τύπου ΤΣΙΡΙΖΑ, τύπου ΠΑΣΟΚ, τυπου αριστεράς , ως και τύπου ΚΚΕ) , δεν επιτρέπεται ξαναλέω σε αυτούς τους Νέο Δημοκράτες ούτε καν να παντρευτούν την καημένη την γκόμενα τους γι αυτό και η …εμμηνόπαυση…

Και αν και πάλι ξύνετε την γκλάβα σας για το τί εννοώ λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται να παντρευτείταε την γκομνεν σας, απλά δεν επιτρέπεται παντρεύεστε την γκομενα σας ζωντόβολα, γιατί οι μόνες που επιτρέπεται να γενοβολάνε σαυτό τον τόπο και σαυτό τον κοσμο είναι οι μουσουλμάνες, γιαυτό και φρόντισαν απελευερώνοντάς σας ….σεξουαλικά και παραπαντίζοντας τη ζωνη αγνότητας της γκομενας σας επτρέπουν να πηδάτε την γκόμενα, αλλα και να πηδάνε αυτοί εσάς οικονομικά, πληρώνοντας σας με ένα , αντε δυο, …μπέργκερ  τη μέρα, όχι όμως και παραπάνω για να μην αποκτήσετε καινα μουλικο…

Και ευγήκενε που λέτε σύσωμος ο ….δημοκρατικός (και αυτός) τύπος να ….ξύνεται να απορεί και να παραμιλεί : Μα είναι δυνατόν ο …. ΤΣΙΡΙΖΑ να κανει απεργία κατά της κυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ;
Ήλελα και να κάτεχα μπρε βοϊδομούσκαρά μου είντα κειαολιάς τύπος ειναι αυτός απου ανεστουλουχά για τον ΤΖΙΡΙΖΑ….

Δε θα σασε πω άλλα μουσκαρια μου …. Σας έχουνε για πάχυνση… κι απίτις παχύνετε, θα γίνετε του καιρού σας και για φάγωμα, σαν ούλα τα μουσκαρια του κόσμου…..
Μη σας χαλώ το λοιπός την ψυχολογία ζωντανά μου, πως θα φατε το σανό που σας ρίχνουνε καθημερινά στη ματζαδούρα;

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: