ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ

27/11/2009

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ…

-Ανάθεμα και καταλαβαίνω οι διαόλοι στη δροσά… Και δεν πειράζει απού δε νογώ πράμα, μονό την Κυριακή δεν θάχω στη γιορτή μου (τ΄Αγι΄ Αντρέα) κειανα διανοούμενο ΠΑΣΟΚΟ, να μου εξηγήσει, γιάντα μαθές εδά απού βουλιάζομενε εμείς στην Ελλάδα οικονομικά,   (ετσά δε λένε; ) ο εκλεκτός μας Γιώργος βουλιάζει στσοι βουτιές στο τρίγωνο των Βερμούδων προσπαθώντας να σώσει τη … σοσισαλιστική Διεθνή ( ετσα φαίνεται τούπανε οι Αμερικάνοι… ) Και εκεια απού θωρείς τον Παπακωσταντίνου να …δέρνεται  και να μαδιέται, ( για να μασε σώσει λέει…. ),  ο   Γιώργος (απου δεν   …εσαράντισε ακόμη πρωθυπουργός ) ανεμογυρίζει σαν του παπά το σκύλο, και απίτις γειαγείρει από τσοι Βερμούδες, πάει λέει να σώσει τσοι  γειτόνους μας στσοι Πρέσπες, τον  Μπεσίσα και Γρουεφσκι….

-Και εκεια απου περιμέμανε να πέψομενε τον Κωστάκη να κοιμάται στο σπίτι του,  παρά να κοιμάται στο τιμόνι τς΄ Ελλαδας (χωρίς να μπορούνε να του κόβουνε κλίσεις οι τροχονόμοι του Χρυσοχοϊδη για επικίνδυνο οδήγημα…. ) και να βάλουνε το Γιώργο να το  τιμόνι για να παει το πλεούμενο σε πελάγη ευτυχίας, αυτός  ο μπαγάσας μας είφηκε μεσοπέλαγα και αρμενίζει για πελάγη μακρυνά….

-Μωρή Ντορούλα άμα σε βάλουνε τιμονιέρισα οι γεδικοί σου, τα  ίδια θα μασε κάνεις και σύ;   Εγώ σαϊκα  δεν σε βγάνω, μα οι αγκρισμένοι απού επαραπάντισε απο τη ματζαδούρα ο αχεροχάφτης  Ελληνας, θένε οπωσδήποτε γιδοβοδκό.  Για τον Αντωνάκη σας (το …Σαγματοποιό ντέ…., (τον Σαμαρά στην καθομιλούμενη) ναι αυτό τον ανηψιό του ΣΙΑκωβου Αμερικής, τον ξεχάσατε;) ) δεν ρωτώ καθόλου…. Αυτός  έθεσε υποψηφιότητα για πλάκα, και αντί να ακριβύνουνε τα λεμόνια και οι λεμονόκουπες  (από την προσδοσία του στο κόμα του το 1993), κοντεύουνε να τον βγάλουνε … αρχηγό ντωνε οι ερίφιδες  οι Νουδιτες…

-….(Μωρή Ντορούλα δεν το ξανασυζητάς με τον Κύρη σου,  μπας κείτανε πιο καλά να ξαναγειαγείρεις στο Κέντρο (ΠΑΣΟΚ το λένε έδά) …. Στο κατω- κάτω,  οι ΠΑΟΚΟΙ διώξανε τον Αντιπαπανδρεϊκό Μητσοτάκη φωνάζοντας το 1965 το: ….. ¨Οξω οι Αμερικάνοι….!),  για να τους φέρουνε ένα Αμερικάνο….  το Αντρέα… και το γιό του, το Giorgos …. Όμως μπορεί, που ξέρεις,  να ξαναπούνε και κανένα  νέο mea culpa…(οι Ελληνες αυτή τη φορά) . Ίσως σε λίγα χρόνια σκεφθούνε πως είναι καλύτερα να παίρνανε  την κόρη του αποστάτη Μητσοτάκη για το Κέντρο,  στο ΠΑΣΟΚ,  παρά που φέρανε ένανε Αμερικάνο…..

– Όσο για τη ΝΔ και τα …. στελέχη της,  αυτά την προδοσία του Σαμαρά το 1989 την κάνανε γαργάρα…(τέτοια τομάρια  είναι  ….) (Μόνο το σαμάρι  τους έλειπε, πιστεύω όμως  πως με το Σαμαρά  στο τιμόνι θάρουθνε στον ίσιο δρόμο… Σε λίγο καιρό θα τους στρώσει (θα τους σαμαρώσει που λέγανε στιην εποχή μου για τα ξεσαμάρωτα γαϊδούργια… ). Για την τρέχουσα Νεα Δημοκρατία, μόνο ένας σαμαράς της χρειάζεται….

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.